Tunteihin on tullut muutoksia poikkeustilanteen vuoksi, seuraa facebook-sivuilta tai varauskalenterista live-tuntien ajankohdat. Joogaamme nyt vaihtelevilla tunneilla nettiyhteyden välityksellä. Voit ostaa myös tunnin nauhoitteen, eli suoraan lähetykseen ei tarvitse osallistua voidakseen joogata kotona. 
60 min tunti maksaa 9 €.

💻 Jos haluat mukaan livelähetykseen, tee ilmoittautuminen/maksu viimeistään puoli tuntia ennen kyseistä tuntia, jotta ehdit mukaan. Varaa itsellesi rauhallinen paikka, viltti, tyyny ja vyö-tai liina.

📨Jos olet kertakortin haltia, voit maksaa kortista osallistumisen - ota kortista kuva ja nakkaa se sähköpostiin info@paimionjoogahuone.fi, kerro mille tunnille osallistut - saat osallistumislinkin paluupostina.

💸Voit ostaa tunnin holvista https://holvi.com/shop/paimionjoogahuone/
Saat oston yhteydessä käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin.

📱Voit maksaa tunnin € SamrtumPay sovelluksella, !! pistä tunnin nimi ja sähköpostisi maksuviestiin !! saat sähköpostiin osallistumislinkin.

Käytän etäyhteyden ja tallenteen luomiseen zoom.us sovellusta. Saamasi linkin kautta voit ladata sovelluksen koneellesi tai puhelimeen ilmaiseksi, voit ladata sovelluksen myös etukäteen itsellesi.

Tervetuloa mukaan 2020-luvulle!